Det är här det börjar

"Jag förstår egentligen inte varför jag skapade den här bloggen, med tanke på att en av mina egna åsikter var att bloggandet var lite slöseri med tid. Fast är det verkligen det? För några månader sen så fick jag en impuls av att skaffa mig en blogg. Men det blev ingen på grund av brist på ork. Tiden fanns där, men jag orkade helt enkelt inte trycka in någon blogg-adress i webbläsaren.
    Idag drabbades jag av samma impuls igen och den här gången fanns det lite ork också till att fixa en blogg..."
Så lät det i somras, då jag var så pass naiv att jag trodde att jag skulle skriva och posta mitt första inlägg då. Men som sagt, så tröttnade jag efter femton minuter. Efter det försökte jag i augusti få nytt liv i bloggen, misslyckandet var där igen. Jag är nog inte så bra på att göra saker på egen vilja.
Det här blir ett nytt försök och innan jag trycker kryss för den här sidan, ska inlägget vara postat. Egentligen vet jag inte vad jag ska göra med bloggen. Ett tag funderade jag på att den skulle vara till hjälp för språklig och själslig utveckling. Jag hade inte tänkt skriva den för andras, utan för min egen skull. Sedan är det upp till andra att läsa den eller inte. Den kommer inte vara visuellt underhållande, möjligtvis dyker en bild upp då och då, men förvänta inte för mycket. Nu har bloggen åtminstone ett läsbart material och fler ska dyka upp, men frågan om när är oviss.

RSS 2.0